COMMODORE PLUS/4 WORLD
  Home  Search  Games  Tapes  Covers  Cheats  Maps  Software  New Stuff 
 Hall Of Fame  HVTC  Game Endings  Solutions  Remakes  Publications  Magazines  Effects  Top List 
 Members  Groups  Features  Plus/4 Encyclopedia  Hardware  Tools  Options  Forum 
Login
Multydemo I
Title:Multydemo I
Category:Demo
Release Date:
Language:English
Size:64K
Machine:PAL Only
Code Type:Machine code
Distribution:Freeware
Released by:220 Volt Team (220V)
Coded by:K., Miklós (Dr. Mad)
Coded by:A., András (TRP)
Graphics by:K., Artúr (Digit)
Notes:AKA Multy Demo I, Multy Demo 1.
  Download:
Download from Plus/4 World
Plus/4 World
Download from Rulez.org
Rulez.org
Download from Othersi.de
Othersi.de
User Rating: 6.5/10 (2 votes)
Multydemo I Screenshot


Effects
PartEffect nameParametersNotes
DYCP Technically DYCP but used as a double opposite scroller.
Starfield 
SpriteColor mode: HiRes 


Scrolltexts
part 1:

220 volt team presents :
multydemo i.
members of crew :
dr.mad , trp
digit(ek) , somi
--------------------------------------
1st (the blue) part :
logo drawn by digit (ocsi)
and the other written & converted by
dr.mad & trp
2nd (the moncsi) part :
converted from c-64 by dr.mad & trp
3th (amiga analizer) part :
converted from triumwyrat megademo by
dr.mad
4th (???) part :
converted from triumwyrat megademo by
dr.mad & trp
5th (the last,game & yellow) part :
written by : dr.mad & trp
music from amok-selector 02 (c-64)
figyelem !
ez a jatek very hard !!!
az 5. reszben ne nyomkodd az esc-t !
--------------------------------------

part 2:

come everybody lets see this part of multydemo i amit latsz az doctor mad es trp konvertalmanya az eredeti programot afl dobta ossze ezer kosz erte most van hely a bovebb gritingszeknek de ezt majd kesobb

part 3:

220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! most valahogy nincs kedvem pofizni ! na fiuk csa ! es most elorol !
220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! greetings to : - crown - pigmy - muffbusters - wacky - tcfs - evs - the moustache gyula -
220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! and now... some message csm ! ezt a reszt nem akartad, vagy nem tudtad konvertalni ?
220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! folytatodik az uzenet ! evs ! mi ez a nagy hallgatas ??? vagy feloszlott a crew ?
220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! most mit forgatod a fejed ilyen idetlenul ? ugysem fogod elolvasni !!! ha-ha-ha !!!
220 volt team presents : multydemo 1. finished on 1990.08.05 ! a banda tagjai : - digit - dr.mad - trp - somi na akkor most jon a duma ! digit poen -jean kik jatszanak ma ? a vesztesek ? -nem, uram, az evvesztesek ! ha ha !

part 4:

hello mindenki ! ez meg mindig a multydemo i. ! ezt a prg-ot a 220 volt team - dr.mad - trp - digit(ek) - somi - tomkodte bele ebbe a kompiba. es most a mar beigert gritigszek, nameg az uzenetek : - pigmy - grown - muffbusters - tcfs de nagy a csend... - evs ti is hallgattok. csak nem oszlott fel a crew ? - wacky - es most nehany levelezopartner kap egy kis adag grit ! - eisler andras - szabadi peter - kelemen janos - urban jozsef - ja, igen elfelejtettem udvozletet kuldeni a kovetkezoknek : - katkosok - gyuszoft szekely gyuszi ! ez te vagy matol ! - na meg a kosz a szomszedbol - a modeos -rol majdnem megfeledkeztem - hu de kifaradtam !(trp) be is fejezem mara az irast ! ciao !!!

part 5:

yohohohooohooo !!! hello guys ! ez itt a * 220 volt team * most a multydemo i. jatekat (a the acid game -et) latod ! the game was written by : * dr.mad * az acid szemeit es a szajat rajzolta : * trp * akinek tetszik ez a resz irjon nekunk ! (cimeket kesobb) ha tovabb akarsz jutni, akkor lepj ra az esc-re ! a celkereszt vezerlese : mozgatas : nyilak loves : shift es most a cimunk : 1., kovacs miklos (dr.mad) 6725, szeged, galamb u. 16/a 2., avramov andras (trp) 6771,szeged, iskola u. 18. mara ennyit. ciao !!!

Copyright © Plus/4 World Team, 2001-2017