Login
Back to forumSee the full topicGo to last reply

Posted By

BSZ
on 2019-12-18
17:46:52
 Re: SID-Card, 6th. batch

@Grass: köszi a beszámolót! Úgy tűnik, hogy az órajelet a "tippelt módon" használja az ARMSID, így a frekvenciák váltása szerencsére működik. Ami nem tűnt valami stabilnak, az a regiszterek olvashatósága, de ez talán nem akkora nagy probléma.

@GeTE: No use any ZIF (or LIF) socket. High prices, and it's hard to get them. And yes, not enough room on the board. They are not designed for continuous use. But not recommended too much replacement.

@All:

A tervezett módosítgatásoknak már nekiálltam, de egyelőre túl sok időt nem tudok a témára rászánni. Reményeim szerint az ünnepek alatt a végére érek, jövő év elején talán már le fogom tudni adni gyártásra. Addig egy kis kitartást! happy

A dobozolás segítéséhez jelenleg annyi a terv, hogy a nyákot mindkét szélén 1.2mm-rel kiszélesítem, ide nem fog semmilyen alkatrész kerülni. így az elkészítendő dobozban ez fel tud feküdni / be tud csúszni egy vájatba. Illetve lesz az élcsatlakozó "alatt" két centivel egy nagyobb lyuk. (Úgy 3mm-es. happy ) Ha ide becsúszik egy csap, akkor nem fog tudni ki/be csúszkálni a dobozban. (Illetve ezen keresztül a két dobozfél akár össze is csavarozható, ha úgy jobb.) A jelenlegi állapotról (mármint hogy az élcsatlakozó hogyan csatlakozik) majd csinálok egy fotót, mert az is "tanulságos", hogy jelenleg mennyire passzentos minden. happy

És ha már SID-foglalat: a jelenlegi az kb. a negyedik legdrágább alkatrész a cuccban. happy Az emlegetett ZIF/LIF foglalatok arra vannak kitalálva, hogy cserélgessék bennük az IC-ket, a folyamatos használattal szemben nekem erős ellenérzéseim vannak. (Nem a "tökéletes" kontaktus a lényeg, csak az "elégséges". happy )



Back to top


Copyright © Plus/4 World Team, 2001-2024