Posted By
Ati on 2002-06-30
| Ati's old homepage
Hello!
Van egy régi honlapom, talán jó lesz a linkek közé. Itt megtaláltok mindent, amiket pluszin kódoltam: www.nexus.hu/cs-ati címem: cseri_attila@freemail.hu
Üdv mindenkinek!
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-02
| szép
Szia!
Szép munkák! Kíváncsi vagyok, hogy a Proff végén lévõ split effekt hogy néz ki az eredeti gépen. A YAPE 0.32-ben szép, de amit ott látok, az az eredeti gépen kivitelezhetetlen.
Andras
|
|
Posted By
Gaia on 2002-07-02
| Tenyleg szep
Szep az effekt, de korantsem kivitelezhetetlen. A Yape 0.39 pedig mar szebben "jatsza" le az egesz demo-t... Az a legutobbi verzio =)
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-03
| kivitelezhetetlen?
Ugy tudom, hogy egy orajel ciklus alatt 8 pixelt rajzol ki a TED. Egy STA az 4 ciklus es az emulatorban a kulso keret oszlopaiban is keskeny split lathato. Az oke, hogy meg lehet nyitni mindket oldalon a keretet, de a kulso keret oszlopaiban csak a keret szin regisztert lehet valtoztatni ehhez a hatashoz. Ahhoz viszont elmeleileg nem eleg gyors a proci. Akkor mit tudok rosszul ha szerinted nem kivitelezhetetlen.
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-03
| also-felso
Ugy ertem, hogy az also-felso keretet lehet megnyitni. Pontosabban nekem az sikerult, hogy lesovanyitsam a felso keretet es megnyissam az also keretet, hogy tavabb folytatodjon a kepernyo megjelenites, majd lesovanyitottam az also keretet, hogy ugyanannyi rasztersort jelenitsen meg a TED es ne legyen baja a monitornak a megjelenitessel.
|
|
Posted By
Gaia on 2002-07-03
| Nem megyunk at a magyar forumba?
Csak hogy ne frusztraljuk a tobbieket Amit irsz a ciklusrol meg a pixelrol az kabe igaz (fast mode-ban legalabbis), a TED tobbnyire 8 pixelt rajzol ki, de a keret teruleten ha eppen nem DRAM refresh-t csinal, akkor bizony 4 pixelt. Azaz pontosabban szolva a CPU kap ott ketszer annyi orajelet mig a TED 8 pixelt kirajzol. Igy lehet az, hogy 16 keppontonkent mas legyen a keret szine egy rasztersoron belul is, ha mondjuk STA, STX, STY utasitasokat hasznalsz sorozatosan. Nem mondom persze, hogy az effekt tokeletes a Yape-en, de nagyjabol ilyesmire kell szamitani.
Sajnos van meg egy-ket bug a TED emulacioban, de majd egyszer veszem a faradtsagot
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-03
| Magyar Forum
Nem is tudtam, hogy annak az ujsagnak van Plus4-es rovata. Szoval hol van az a forum?
|
|
Posted By
Gaia on 2002-07-03
| Hehe =)
Hat az Index forumara gondoltam elsosorban Szerintem lattam mar, hogy irtal arra is, ugyhogy "see you there"
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-04
| index forum
Irtam.
|
|
Posted By
bubis on 2002-07-04
| index
Ugy ertem irtam neked az indexen.