Login
Back to forumReply to this topicGo to last reply

Posted By

Ati
on 2002-06-30
 Ati's old homepage

Hello!

Van egy régi honlapom, talán jó lesz a linkek közé. Itt megtaláltok mindent, amiket pluszin kódoltam: www.nexus.hu/cs-ati
címem: cseri_attila@freemail.hu

Üdv mindenkinek!

Posted By

bubis
on 2002-07-02
 szép

Szia!

Szép munkák! Kíváncsi vagyok, hogy a Proff végén lévõ split effekt hogy néz ki az eredeti gépen. A YAPE 0.32-ben szép, de amit ott látok, az az eredeti gépen kivitelezhetetlen.

Andras

Posted By

Gaia
on 2002-07-02
 Tenyleg szep

Szep az effekt, de korantsem kivitelezhetetlen. A Yape 0.39 pedig mar szebben "jatsza" le az egesz demo-t... Az a legutobbi verzio =)

Posted By

bubis
on 2002-07-03
 kivitelezhetetlen?

Ugy tudom, hogy egy orajel ciklus alatt 8 pixelt rajzol ki a TED. Egy STA az 4 ciklus es az emulatorban a kulso keret oszlopaiban is keskeny split lathato. Az oke, hogy meg lehet nyitni mindket oldalon a keretet, de a kulso keret oszlopaiban csak a keret szin regisztert lehet valtoztatni ehhez a hatashoz. Ahhoz viszont elmeleileg nem eleg gyors a proci. Akkor mit tudok rosszul ha szerinted nem kivitelezhetetlen.

Posted By

bubis
on 2002-07-03
 also-felso

Ugy ertem, hogy az also-felso keretet lehet megnyitni. Pontosabban nekem az sikerult, hogy lesovanyitsam a felso keretet es megnyissam az also keretet, hogy tavabb folytatodjon a kepernyo megjelenites, majd lesovanyitottam az also keretet, hogy ugyanannyi rasztersort jelenitsen meg a TED es ne legyen baja a monitornak a megjelenitessel.

Posted By

Gaia
on 2002-07-03
 Nem megyunk at a magyar forumba?

Csak hogy ne frusztraljuk a tobbieket happy Amit irsz a ciklusrol meg a pixelrol az kabe igaz (fast mode-ban legalabbis), a TED tobbnyire 8 pixelt rajzol ki, de a keret teruleten ha eppen nem DRAM refresh-t csinal, akkor bizony 4 pixelt. Azaz pontosabban szolva a CPU kap ott ketszer annyi orajelet mig a TED 8 pixelt kirajzol. Igy lehet az, hogy 16 keppontonkent mas legyen a keret szine egy rasztersoron belul is, ha mondjuk STA, STX, STY utasitasokat hasznalsz sorozatosan. Nem mondom persze, hogy az effekt tokeletes a Yape-en, de nagyjabol ilyesmire kell szamitani.

Sajnos van meg egy-ket bug a TED emulacioban, de majd egyszer veszem a faradtsagot wink

Posted By

bubis
on 2002-07-03
 Magyar Forum

Nem is tudtam, hogy annak az ujsagnak van Plus4-es rovata. happy
Szoval hol van az a forum?

Posted By

Gaia
on 2002-07-03
 Hehe =)

Hat az Index forumara gondoltam elsosorban happy Szerintem lattam mar, hogy irtal arra is, ugyhogy "see you there" wink

Posted By

bubis
on 2002-07-04
 index forum

Irtam.

Posted By

bubis
on 2002-07-04
 index

Ugy ertem irtam neked az indexen.



Back to topReply to this topic


Copyright © Plus/4 World Team, 2001-2024