COMMODORE PLUS/4 WORLD
  Home  Search  Games  Tapes  Covers  Cheats  Maps  Software  New Stuff 
 Hall Of Fame  HVTC  Game Endings  Solutions  Remakes  Publications  Magazines  Effects  Top List 
 Members  Groups  Features  Plus/4 Encyclopedia  Hardware  Tools  Options  Forum 
Login
Jungle Project
Title:Jungle Project
Category:Demo
Release Date:
Language:English
Size:64K
Machine:PAL Only
Code Type:Machine code
Distribution:Freeware
 Play Online!
Released by:Terrorists (TIT)
Coded by:S., István (Tarzan)
Additional Graphics by:R., István (Omega)
Credited (Additional Coded by):C., István (Coby)
Notes:A demo in four parts, featuring converted graphics and musics with a wave-converter. 1st picture taken from The Lost Boys/Bizzmo.
  Download:
Download from Plus/4 World
Plus/4 World
Download from Rulez.org
Rulez.org
Download from Othersi.de
Othersi.de
Download from Zimmers
Zimmers
Download from ko2000
ko2000
User Rating: 5.8/10 (7 votes)
Jungle Project Screenshot


Program Text
       TARZAN        
OF
TERORISTS
PRESENTS


JUNGLE PROJECT


EZ EGY UJ TIT DEMO
TELE JOBBNAL JOBB
DIGIKKEL.


ES IST EIN GUTER
DEMO MIT VIEL DIGI


THIS IS A NEW DEMO
WITH SUPER DIGIS


NA NEM FITOGTATOM A
HIANYOS NYELVTUDASOM
MERT AZ SZINTE NULLA


GREETINGS TO


TERRORISTS
ANARCHY
TCFS
CIA
KETTOHUSZ TEAM
EVS
FINE YOUNG CANNIBALS
TPSH
CEEKAY
MOS
ET AND JAPAN
TEK
GOTU

SHITHEADS CREW
EDC


BIZONYARA TUDJATOK
HOGY A DIGI KONVERTER
RENGETEG RASZTERIDOT
FOGLAL...


SOT,NEM IS LEHET VELE
RASZTERMEGSZAKITAST
HASZNALNI,UGYHOGY
EZT A DEMOT UGY NEZD!


EGYEBKENT EGY NAP
ALATT KESZULT!!


MA NINCS SULI,MERT A
TANAROKNAK
TOVABKEPZES VAN!


MARCIUS TIZENNYOLC.

############# #### #############
############# #### #############
############# #### #############
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####
##### #### ####


TARZAN OF TERRORISTS
HELLO!  ITT VAN UJRA EGY PART EBBOL A CSUCS KIS MUSIC-DEMOBOL!      REMELEM TETSZENEK A ZENEK!?     EZ PELDAUL EGY KIRALYI SONG!    CSM EGYIK KEDVENC ZENEJE! (LEGALABBIS EZ DERULT KI A CRATER INTROBOL!)     HEY CSM!  VALOBAN NAGYON KIRALY!!     EZ COBY SZAJIZE SZERINT VAN IGY ATKONVERTALVA, DE EZEK SZERINT AZ EN SZAMBAN IS UGYANOLYAN IZEK VANNAK MINT A CZOBOREBAN!  IGAZ KATONA?  (ANGYALBORBE BUJT BYTE-VADASZ!)   OH EMBEREK!   KESZEN VAN A CRACKER DEMO 2!  AZT HISZEM MAR IDEJE IS VOLT...     DE ODA SE NEKI, MERT ELEG COOL LETT!  (HEY F.L.! A COOL ANNYIT JELENT AZ EN SZOVEGEIMBEN, HOGY KURVA JO!)    TUDOM-TUDOM!   TDD ERRE AZT MONDANA, HOGY A KURVANAL KEVESEBB JO VAN DE ODA SE NEKI...   (NA MAR MEGINT ODA SE NEKI.. UGY LATSZIK EZ NAGYON TETSZIK NEKEM!)   NA DE ODA SE NEKI!   JOHNNY MAESTRO CSINALT EGY DIGIS KONVERTERT!  PONTOSABBAN O IS CSINALT..  JOL SZOL, CSAK A LECSENGES HIANYA MIATT A DOBOK PICIT FEMESEK!       NA DE MEG VAN IDO !!!     FIGYELEM!    HA VALAKINEK A PADLASON, A PINCEBEN, A GARAZSBAN, VAGY ESETLEG AZ IROASZTALAN VAN EGY FELESLEGES AMIGA 2000-ES, AZ GONDOLJON RAM!  EN NEM HAGYOM BEPOROSODNI!!! HA MASHOL VAN, AKKOR IS JOHET!  EZ EGY AKCIO!   AKI ELOSZOR ELKULD, VAGY SZEMELYESEN ELHOZ EGYET, AZ MEGKAPHATJA AZ EDDIGI OSSZES LOTTOM ELLENORZO SZELVENYET, ES 100 (AKAROM MONDANI 1000!) GREETINGS-ET DEMONKENT!!  AZ IBM-ERT CSAK 50 GREETINGS, AZ AMIGA 3000-ERT PEDIG MEG PLUSZ KET PAR ZOKNI, ES EGY TAL PUDING IS JAR!     LEHET SIETNI!  18.-AN (HETFON) KEZDODIK A PALYAZAT, ILLETVE AZ AKCIO!  HA AZ ORSZAG MASIK VEGEN LAKSZ, AZ ESELYED CSOKKEN, VISZONT EXTRA NYEREMENYEKET KAPSZ!     HALLJATOK DUNANTULIAK..           NA ERROL ENNYIT!     TEXT REPEAT! (TDD'S KEDVENC LAST MONDASA! DE HOGY MIT JELENT...)

TIT
               TARZAN OF TERRORISTS TEAM    ENN YIT AKARTAM MONDANI!   SZIASZTOK!           HE!  EL NE MENJ MAR!  TEXT BEGIN:    2 REMELEM NINCS BENT A FULDUGOD...  EZ A ZENE EGY IGENCSAK KEDVES KIS KIKAPCSOLODAS A FULNEK.  VAGY AHOGY COBY BATYAM MONDANA:   JO KIS CIGANYNOTA!     EZ A CAT MUSIC EGY 64-ES CENSOR INTROBOL SZALLT AT IDE, EBBE A TARZAN DEMOBA.         GREETINGS           MAJD KESOBB LESZ, MOST LASSUNK EGY KIS SZERETETCSOMAGOT:    CODE BY TARZAN OF TIT (EZ AZTAN A SZERETETCSOMAG MI!?)   LOGO BY TARZAN (JA, EZ EGY GYENGE PILLANATOM SZULEMENYE..) DE NE AGGODJATOK, HA JO PASSZBAN VAGYOK  AKKOR SEM TUDOK SZEBBEKET ALKOTNI...  ELVEGRE NEM VAGYOK EN JEVA VAGY DIGIT! (OR NOT?)     HALIMBA DSE KALIMBA (EZ TARZANUL VAN, ES ANNYIT JELENT, HOGY EJJEL FEL HAROM KORUL MAR ALMOS AZ EMBER...)    EZZEL NEM AZT AKARTAM MONDANI HOGY MAR FEL HAROM VAN, (UGYANIS CSAK 2 ORA 17 PERC) HANEM AZT HOGY ALMOS VAGYOK...           HEY TDD!     MIKOR IRUNK EGY UJABB PARTY DEMOT?   VAGYIS MIKOR JOSSZ LE?           ISMERITEK AZT A VICCET, AMIBEN A NYUSZIKA ELMEGY ASOT KERNI?   HA ISMERITEK, AKKOR IS KENYTELENEK VAGYTOK ELOLVASNI!  HIHIHI!      SZOVAL A NYUSZIKA KERTET AKAR ASNI, DE NEM TALALJA AZ ASOJAT!     UGY DONT, HOGY KOLCSON KERI A MEDVETOL. EL IS INDUL...    HAHAHAHIHIHIHEHEHE    EZ MEG NEM A POEN, DE NEMSOKARA AZ JON,ES EN MAR ELORE ROHOGOK!  HAHAHIHIHEHE!    UTKOZBEN GONDOLKOZIK A NYUSZIKA:   AZ A MEDVE BIZTOSAN NEM ADJA IDE AZ ASOT.   MEGY TOVABB, UJRA GONDOLKOZIK:  AZ A GECI MEDVE BIZTOSAN NEM ADJA IDE AZ ASOT.      MEGY, MEGY, GONDOLKOZIK:   AZ A ROHADT SZAR GECI MEDVE NEM FOGJA IDEADNIA AZ ASOT.    ODAER ES BEKOPOG. KIJON A MEDVE, MIRE O:  TUDOD MIT MEDVE!?  BASZD MEG AZ ASODAT!!!    HEHEHEHEHIHIHIHAHA!  0FBB  FC5 0F    FCF                                              

TARZAN
OMEGA IN 1991

1..BROWBEAT MUSIC1 4..DYNAMIX MUSIC1
2..BROWBEAT MUSIC2 5..DYNAMIX MUSIC2
3..BROWBEAT MUSIC3 6..DYNAMIX MUSIC3

TIT


Image Gallery
Jungle Project Screenshot #1
Jungle Project Screenshot #2
Jungle Project Screenshot #3
Jungle Project Screenshot #4

Copyright © Plus/4 World Team, 2001-2018